Linken

Verkoop scrap materialen Elafiary Scrapstore:
Elfairy scrapstore Etsy


Scrapset I love sea inclusief poser Woman, €1,75 te koop in mijn Etsy shop: 
I love Sea
Scrapset Sporty Summer inclusief poser Sporty Woman €1,75 te koop in mijn Etsy shop:
Sporty Woman


Koop tubes:

Very Many Tubes

Pics for design

CDO

Vi Nina Tubes

Arthur Crowe's Store
Onlangs heb ik de software van Saal Digitaal mogen testen en hiervoor een prachtig fotoboek ontvangen.
Mocht je ook gek zijn op fotograferen en ben je nog op zoek naar firma om een prachtig boek in elkaar te zetten, lees dan mijn review:

TIP! Ook vrijstaande png afbeeldingen en scrap onderdelen zoals te vinden op deze site zijn gemakkelijk toe te voegen voor een speels effect!
Test Saal Digitaal Fotoboek

Onlangs kwam ik een bericht tegen op Facebook dat Saal Digitaal op zoek was naar o.a fotografen en bloggers die een fotoboek voor hun wilden testen. Daar ik nog flink wat foto’s heb staan op mijn computer en met mijn Grafische achtergrond leek mij dit een uitgelezen kans voor mij om een keer een mooi boek te vullen met foto’s! Vlot na de aanmelding  kreeg ik bericht dat ik mee mocht doen aan de test en ik in ruil voor een gratis fotoboek een review zou schrijven over de software en het fotoboek.


 Het Programma
De software is snel en simpel te downloaden via de site van http://www.saal-digital.nl/ en tevens vlot geïnstalleerd. Hoewel het programma veel kant en klare lay-outs biedt heb ik er voor gekozen om de lay-out geheel naar eigen inzicht in te vullen en daar biedt het programma genoeg mogelijkheden voor. De uitleg/help functie zou wat mij betreft iets uitgebreider mogen vooral voor mensen die geen ervaring hebben met dergelijke software maar het programma is verder gebruiksvriendelijk en na wat oefenen was snel alles duidelijk.
Onze laatste zomervakantie naar Oostenrijk in 2016 is het gekozen onderwerp, op formaat 21 x 28 met een glanzende kaft en glanzende foto’s. Maar ook bijv. leder- en linnen optiek, gewatteerde kaft, matte foto’s en andere formaten behoren tot de mogelijkheden.
Naast de kant en klare lay-outs biedt het programma ook diverse achtergronden en clip-art en zelf heb ik mijn eigen achtergronden en plaatjes toegevoegd. Verder is het eenvoudig mogelijk om randen  en schaduwen toe te voegen aan je foto’s. Ook kun je foto’s uitknippen in diverse vormen die het programma biedt.
Omdat werd aangegeven dat het boek helemaal plat open slaat heb ik ook enkele foto’s door laten lopen over 2 pagina’s. Verder kun je simpel pagina’s toevoegen en verschuiven wanneer je aan het einde van je boek niet helemaal juist uit komt.
 Wanneer het boek klaar is kun je het simpel en snel uploaden via de software tijdens het afreken proces. Voor de Nederlandse markt zouden meer betaalmogelijkheden in de toekomst misschien wel een welkome aanvulling zijn.
De bestelling werd snel bevestigd en na slechts enkele dagen werd het boek verzonden zodat ca. 1 week na bestellen het boek binnen was.
 Het Fotoboek
Het fotoboek was keurig verpakt en ik was bij het uitpakken direct erg enthousiast over de glanzende foto op de kaft, nog veel scherper dan ik had verwacht. Verder is het een stevig boek dat kwalitatief hoog aan voelt, mede door de dikke stevige pagina’s. Ook over de rest van het boek ben ik ook erg te spreken, de foto’s zijn werkelijk haarscherp en springen er echt uit. Ook de foto’s die ik heb laten doorlopen over 2 pagina’s zien er netjes uit.

Conclusie
Samengevat ben ik dus erg te spreken over Saal Digitaal waarbij vooral de uitmuntende kwaliteit van het geleverde fotoboek in het oog springt.
SaalDigtaal.nl is dus zeker een aanrader en wat mij zelf betreft een blijver!
Review geschreven door Lolita Pul
@Saal Digital Nederland


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen